Ronaldo szerint a Barcelona megemlékezhetne a Real klubvébé-címéről

fbl Horizontal cristiano ronaldo marcelo sergio ramos klubvilágbajnokság 2017
(Front L-R) Real Madrid's Marcelo, Luka Modric, Cristiano Ronaldo and Sergio Ramos celebrate with the FIFA Club World Cup trophy following their victory in the final football match against Gremio FBPA at the Zayed Sports City Stadium in Abu Dhabi on December 16, 2017. Real Madrid defeated Gremio 1-0 to lift the FIFA Club World Cup for the third time in their history. / AFP PHOTO / KARIM SAHIB
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo góljával a Real Madrid a Bajnokok Ligája után a klubvilágbajnokságon is megvédte címét.

A madridiak portugál ásza, Cristiano Ronaldo szerint nem lenne rossz, ha a Barcelona a jövő heti el Clásicón díszsorfallal várná őket a Santiago Bernabéuban.

Van ok az örömre Forrás: AFP/Karim Sahib

„Jó lenne, örülnék neki, ha a Barcelona játékosai sorfalat állnának nekünk"- mondta a meccs után Ronaldo egy újságírói kérdésre.

„Remélem, azt a meccset is megnyerjük és a bajnokság újra nyílttá válhat. Minden pillanatot élveznünk kell, hiszen nem tudhatjuk, mi vár ránk a későbbiekben. Nagyon boldog vagyok, hogy én szereztem a mindent eldöntő gólt, jól sikerült ez az év. A Real Madrid öt trófeát nyert ebben az évben, ami rekord, de ez is volt a célunk. Mindent megteszek, hogy szórakoztassam a nézőket, motivációban nincs hiány, élvezem, amit csinálok és ez a legfontosabb"- tette hozzá CR.