Balotelli könyörög a Manchester Citynek

Horizontal
Nice's Italian forward Mario Balotelli applauds during the French L1 football match Nice (OGCN) vs Guingamp (EAG) on January 29, 2017 at the Allianz Riviera stadium in Nice, southeastern France. / AFP PHOTO / VALERY HACHE
Vágólapra másolva!
Mario Balotelli szívesen lenne ismét a Manchester City labdarúgója, ennek érdekében még azt is vállalná, hogy fizetés nélkül futballozzon.

"A klubot teljesen egyedülálló légkör jellemzi,

szívesen visszamennék oda futballozni, akár fizetés nélkül is"

- nyilatkozta a francia OGC Nice támadója a La Gazzetta dello Sport című olasz sportnapilapban arra a kérdésre, hogy pályafutása során hol érezte magát a legjobban.
A 27 éves, korábbi olasz válogatott labdarúgó 2010-ben az Internazionale csapatától szerződött a Manchester Cityhez, ahol két és fél évet töltött. Azóta megfordult az AC Milanban és a Liverpoolban, a francia gárda tavaly nyáron szerződtette.
A támadó hozzátette: az a célja, hogy ismét valamelyik nagy klubban szerepeljen, amelyekkel trófeákat nyerhet. Balotelli második franciaországi idényében eddig 21 tétmeccsen lépett pályára és 16 gólt szerzett. Az előző szezont 28/17-es mutatóval zárta.

Habár a francia bajnokságban magára talált, egy kis balhéért még mindig nem megy a szomszédba Mario Balotelli Forrás: AFP/Valery Hache

A játékos képességeit soha senki nem vonta kétségbe, viszont fegyelmezetlenségeivel többször került a figyelem középpontjába, mint jó teljesítményével, utóbbival ugyanis gyakran adós maradt. Balotelli saját bevallása szerint azonban annak a problémás időszaknak már vége.

- mondta. Hozzátette: egy húszéves "kölyöktől" egyébként sem várható el, hogy bölcsen viselkedjen, és otthon maradjon.
A Nice 19 fordulót követően a hatodik helyen áll a húszcsapatos francia élvonalban, az Európa Ligában a Lokomotiv Moszkvával játszik a nyolcaddöntőbe jutásért.
A Manchester City 18 forduló után 11 pontos előnnyel áll a Premier League tabellájának élén, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében az FC Basel gárdájával találkozik.