Vágólapra másolva!
Mint arról beszámoltunk, az NB I 18. fordulójának rangadóján a Ferencváros 3–1-re győzött a Videoton ellen a Groupama Arénában, ezzel pontszámban beérte a székesfehérváriakat. A Fradi középpályásának, Joseph Paintsilnek a gólját pedig nem csak Fiola Attila fogja sokáig emlegetni.
Joseph Paintsil ugyanis olyan gólt lőtt, amelyet a világ minden táján hetekig fognak mutogatni Fotó: Polyák Attila - Origo

A ferencvárosi szurkolók biztosan sokáig emlékezni fognak a Videoton elleni sikerre, ám nem csak a 3-1-es siker miatt. A Fradi fiatal ghánai középpályása. Joseph Paintsil ugyanis olyan gólt lőtt, amelyet

a világ minden táján hetekig fognak mutogatni, és a Videoton magyar válogatott védője, Fiola Attila sem fog elfelejteni egyhamar.

A lefújást követően Thomas Doll elismerően beszélt a játékosok hozzáállásáról a fradi.hu-nak.

"Szeretem ezt a labdarúgást, ha van szenvedély, ha kezdeményezünk, és nem várunk ki. Az első félidőben taktikailag jól viselkedett a csapat, jó volt a védekezés, előre is jól játszottunk, jó kombinációk voltak. A második félidőben magától értetődően a Videoton is fokozta a nyomást, néha négy emberrel is próbáltak támadni. Világos volt, hogy különböző területek meg fognak nyílni. A fiúk sokat futottak, az egyik legfontosabb dolog az volt, hogy a második félidőben be tudtunk cserélni még egy gyors játékost, Amadout."

"Fontos volt, hogy nem hagytuk elhúzni a Videotont hat ponttal."

A lefújást követően így ünnepelték a ferencvárosi labdarúgók a sikert:

Villámgyors nigeri szélső, a csereként beállva harmadik ferencvárosi gólt szerző Amadou Moutari szerint a Videoton elleni remek győzelem a csapatmunka diadala volt.