Pepe egy csatár helyett most a Real szurkolóiba szállt bele

Besiktas team arrives in Izmir Besiktas TURKEY FOOTBALL Izmir Soccer TEAM
IZMIR, TURKEY - NOVEMBER 04: Pepe greets the fans during the arrival of Besiktas team in Izmir for the Turkish Super Lig match against Goztepe, at Adnan Menderes Airport in Izmir, Turkey on November 04, 2017. Emin Menguarslan / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Nem igazán lelkesek volt klubja, a Real Madrid szurkolói Pepe szerint, aki a nyáron szerződött a török bajnok Besiktas labdarúgócsapatához.

"Talán a Real-drukkereknek nem fog tetszeni, amit mondok, de úgy érzem, nem valami elhivatottak – jelentette ki a portugál hátvéd. – A Besiktas hívei valóban szenvedélyesek, mindig mellbe vág a zaj, amikor kimegyek a pályára."

Valóban nem lehet rájuk panasz:

A 34 éves játékos elmondta, Törökországban a sportért él mindenki, a futball a mindennapok része, és a meccsek után hajnalig ünnepelnek az emberek.

A Vodafone Arenában uralkodó hangulatot jellemzi, hogy egy szeptemberi Bajnokok Ligája-mérkőzésen az RB Leipziget erősítő Timo Werner azért kért cserét, mert szédült a pokoli hangzavar miatt.

Füldugóban sem bírta, le kellett cserélni Gulácsi csapattársát

A török szurkolók hangja kergette le a pályáról.

A háromszoros Bajnokok Ligája-győztes Pepe - akit már érkezésekor mintegy száz rajongó várt a repülőtéren - két évre szerződött Isztambulba, és szezononként 3,35 millió eurót keres majd.

A hátvéd 2007-ben 30 millió euróért igazolt a Real Madridhoz, melynek színeiben tíz év alatt három-három BL-t és bajnoki címet, valamint két Király Kupát nyert.

Azért ez sem olyan rossz:

A legutóbbi idény végén lejáró szerződését viszont nem hosszabbították meg, így a Besiktasnak nem kellett érte fizetnie. A portugál válogatottban 86-szor lépett pályára, s tavaly Európa-bajnoki címet szerzett a csapattal.