Vágólapra másolva!
Két magyar válogatott légiós is pályára lépett pénteken: Dzsudzsák Balázs csapata, az al-Vahda 2–1-re kikapott az al-Vasl otthonában az arab emírségekbeli labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának rangadóján, míg Guzmics Richárd klubja, a Jenpien hétgólos meccsen, 4–3-ra kapott ki a címvédő Kuangcsou Evergrande-től a kínai élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában, pénteken.

Dzsudzsák Balázs végig a pályán volt az al-Vahda együttesében,

amely a vereséggel elveszítette a hibátlan mérlegét, és lecsúszott az első helyről. A magyar válogatott csapatkapitánya ezúttal nem lőtt gólt, a 94. percben egy sárga lapot kapott.

Dzsudzsák Balázs csapata, az al-Vahda rangadót bukott Forrás: al-Wahda

Guzmics Richárd is a kezdőcsapat tagja volt a Jenpien, de a 67. percben lecserélte az edzője.

A klubja helyt állt a címvédő Kuangcsou Evergrande ellen, de a 4-3-as vereséggel továbbra is az utolsó előtti helyen áll.

Sallai Roland ezúttal nem volt ott az APOEL keretében, amely a ciprusi bajnokság 7. fordulójában a Doxát verte 2-0-ra.

Szoboszlai Dominik (j) és az olasz Alessandro Murgia a Magyarország - Olaszország U21-es labdarúgó felkészülési mérkőzésen a fővárosi Szusza Ferenc Stadionban 2017. október 5-én. A Guardian brit napilap 16-17 éves tehetségekkel foglalkozó összeállításában a világ 60 legtehetségesebb labdarúgója közé sorolta Szoboszlai Dominikot Forrás: MTI/Kovács Tamás

Szoboszlai Dominik az osztrák másodosztályú Lieferingbenben végig a pályán volt,

így kivette a részét a Hartberg elleni 3-1-es sikerből. Korcsmár Zsolt a dán első ligában szereplő Midtjyllandban volt ott a kezdetektől a pályán, az EL-ből a Ferencvárost búcsúztató csapat idegenben verte 1-0-ra a Sonderjyskét.