Vágólapra másolva!
José Moruinho, a Manchester United menedzsere elárulta, hogy az áprilisban keresztszalag-szakadást szenvedő Zlatan Ibrahimovic akár még az idei naptári évben visszatérhet.

A portugál menedzser korábban azt mondta, hogy a svéd szupersztár legkorábban januárban léphet újra pályára. Azonban az angol The Independent úgy tudja, Ibrahimovic már novemberben bevethető állapotban lesz.

José Mourinho bombaerős kerettel dolgozhat Manchesterben Forrás: NurPhoto/DPI/NurPhoto/Dpi

„Zlatan itt van velünk. Keményen dolgozik az edzőközpontban,

az irányításunk alatt. Olyan jó munkát végez, ahogy azt elvárnánk, mindent belead. De ez nem jelenti azt, hogy a következő héten, vagy két hét múlva már játszhat. Óvatosak vagyunk, nem siettetjük. Akkor térhet vissza, amikor mindannyian jónak látjuk. Hogy ez a pillanat eljön 2017-ben? Igen, szerintem még idén eljön, de ez csak egy megérzés" – nyilatkozta José Mourinho a Manchester United hivatalos honlapjának.

Szinten a Vörös Ördögökhöz kapcsolód hír, hogy Ibrahimovic mellett egy másik világsztár is csatlakozhat José Mourinho csapatához. Az Arsenal világbajnok német irányítója, Mesut Özil januárban minden bizonnyal a Manchester United játékosa lesz.

Az angol Mirror értesülései szerint a 29 éves karmester már elárulta a csapattársainak, hogy nem hosszabbítja meg a nyáron lejáró szerződését,

így januárban minden bizonnyal a United potom összegért megvásárolja az észak-londoni klubtól.

Mesut Özil januárban csatlakozhat a Manchester Unitedhez Forrás: AFP

Arséne Wenger, az Ágyúsok menedzsere nemrég elismerte, hogy Özil távozására komoly esély van, ugyanis már csak télen kaphat némi pénzt a világbajnokért.

A kérdés már csak az, hogy a Manchester United mennyi pénzt fog ajánlani egy olyan futballistáért, aki hónapok óta formán kívül játszik.

Özil az idei szezonban hat mérkőzésen lépett pályára az Arsenalban. Egyelőre gól és gólpassz sem szerepel a neve mellett.