Neymar vezérletével rendezett gólfesztivált a PSG

fbl Horizontal
(From L) Paris Saint-Germain's Uruguayan forward Edinson Cavani, Paris Saint-Germain's French forward Kylian Mbappe and Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar celebrates after Mbappe scored his team's 6th goal during the French L1 football match Paris Saint-Germain (PSG) vs Bordeaux (FCGB) on September 30, 2017 at the Parc des Princes stadium in Paris. / AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON
Vágólapra másolva!
A francia bajnokság 8. fordulójának szombati nyitómeccsén a Paris Saint-Germain könnyed játékkal, sztárjai szárnyalásával ütötte ki 6-2-re a Bordeux-ot.

Neymar egy káprázatos szabadrúgás után már az 5. percben vezetéshez juttatta a párizsiakat, a vendégek hálóőre, Costil mozdulni sem bírt a labdára.

Néhány perccel később a brazil az előkészítő szerepét vállalta magára, Cavanit hozta kihagyhatatlan helyzetbe, nem mondhatni tehát, hogy nem lenne meg az összhang a két támadó között.

Nem sokkal ezután Meunier növelte tovább az előnyt, melyre Sankhare válaszolt, majd jött

a 40. perc és az a pillanat, amitől alighanem mindenki tartott Párizsban; büntetőhöz jutott a PSG.

Ezúttal azonban a balhé elmaradt, Neymar bevágta a 11-est, majd a szünet előtt még Draxler is betalált, a félidőben tehát 5-1 állt az eredményjelzőn.

Az 58. percben a csatártrió harmadik tagja is beköszönt, Mbappé Draxler kiugratását váltotta gólra.

A végeredményt Malcom állította be, aki büntetőből volt eredményes. A Bayern elleni három gól után tehát ezúttal hatot vágott a PSG, és átmenetileg átvette a vezetést a tabellán.