Dekázni képtelen játékost igazolt az FC Barcelona

fbl Horizontal FOOTBALL
Barcelona's new player Ousmane Dembele plays with a ball as he poses at the Camp Nou stadium in Barcelona, during his official presentation by the Catalan football club, on August 28, 2017. French starlet Ousmane Dembele agreed a five-year deal with Barcelona worth 105 million euros ($125 million) plus add-ons. Dembele, 20, moves from Borussia Dortmund, where he has been suspended since he boycotted training on August 10 in protest after the German club rejected Barca's first bid. / AFP PHOTO / LLUIS GENE
Vágólapra másolva!
Az FC Barcelona a napokban igazolta le iszonyatos pénzért Ousmane Dembélét, aki kétséget kizáróan remek focista, de azért vannak hiányosságai.

A La Liga két sztárcsapatánál, azaz a Real Madridnál és a Barcelonánál mostanában nem feltétlenül a leglabdaügyesebb - tisztelet a kivételt jelentő Marco Asensiónak - játékosokat sikerül leigazolni.

A fővárosiaknál Theo Hernándeznek gyűlt meg a baja a dekázással, míg a katalánoknál a klubra egyébként is csak bajt hozó Paulinho bénázott egy kiadósat - persze mindketten a fotósok és tévések előtt, a hivatalos bemutató keretei között.

Ousmane Dembélén volt a sor, hogy mutasson valamit. Mutatott Forrás: AFP/Lluis Gene

A kétes dicsőségű sort a Barca folytatta: a múlt héten Dortmundból 147 millió euróért megvett, ezzel az éppen a katalánoktól távozó Neymar (222 millió euró) után a második legdrágább futballistává váló Ousmane Dembélé égette egy kicsit magát.

A Bundesliga előző szezonját hat góllal záró 21 éves támadó többször is bizonyította már, hogy nincs bot lába, de a freestyle-ozást még vagy gyakorolnia kellene, vagy örökre elfelejteni.