Vágólapra másolva!
A Juventus már a hetedik percben le volt maradva két góllal, majd 4-2-re győzött a Genoa ellen, a Bologna pedig elképesztő körülmények között hozta el a három pontot a Benevento otthonából.

Rémálom-szerűen kezdődött a mérkőzés a Juventus számára. Még 20 másodperc sem telt, amikor megzörrent a háló Buffon mögött: egy beadást követően Miralem Pjanis ért szerencsétlenül a labdához, ami a kapuban kötött ki, öngóllal vezetett tehát a Genoa.
Szinte fel sem fogta még a történteket Allegri csapata, és máris kétgólós hátrányban találta magát: Galabinovot rúgta fel a tizenhatoson belül Rugani, a játékvezető pedig büntetőt ítélt.

A sértett értékesítette a tizenegyest, így hét perc után 2-0 volt.


Nagy offenzívába kezdett természetesen a Juve, nem is kellett sokáig várni a szépítésre: a 14. percben Dybala fejezett be egy sakk-matt helyzetet. Majd a félidő hosszabbításában jött is az egyenlítés: Lazovic „védett" kézzel Mandzukic helyzeténél, így itt is büntető következett, amelyet Dybala vágott be.
A második játékrészben is a vendég Zebrák domináltak, a 68. percben pedig következett a fordítás. Cuadrado vett át szépen szépen egy indítást a tizenhatos vonalánál, tisztára játszotta magát, majd kilőtte a hosszú sarkot. A legvégén Dybala meglőtte a harmadik gólját is, így a vége 2-4 a Juventus javára.

A Bologna Nagy Ádámmal a kispadon kezdte a Benevento elleni meccset. Az első félidő nem hozott gólt, de az 55. perc már igen, ekkor Donsah fejezett be egy szép egyéni akciót. Nagyon úgy nézett ki, hogy 1-0 lesz a végeredmény, de a Benevento nem adta fel és végül a 98. (!) percben Lucioni révén egyenlíteni tudott. Legalább is így tűnt elsőre,

végül azonban a játékvezető les miatt érvénytelenítette a gólt.

A mérkőzés a 103. percben ért véget.