Fantasztikus gólt lőtt Dárdaiék nagy nyári fogása

fbl Square
Germany's forward Davie Selke celebrates scoring with his team-mate Germany's defender Yannick Gerhardt (R) during the UEFA U-21 European Championship Group C football match Germany v Denmark in Krakow, Poland on June 21, 2017. / AFP PHOTO / JANEK SKARZYNSKI
Vágólapra másolva!
A német válogatott megszerezte második győzelmét is az U21-es Európa-bajnokságon, szerda este 3-0-ra nyertek Dánia ellen, ezzel vezetik a B csoportot.

A németek első gólját az a Davie Selke szerezte, akit három héttel ezelőtt a Hertha BSC 8 millió euróért átigazolt az RB Leipzigtől. Gyönyörűen tekert a léc alá 16 méterről az 53. percben.

5wi3h (1) - Streamable

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Ez volt az 1995-ös születésű csatár első gólja az U21-es Eb-n, az első, csehek elleni mérkőzésen a hajrában büntetőt hibázott. Az U21-es válogatottban 13 mérkőzésen nyolc gólnál jár, míg a 2016-2017-es szezont négy találattal zárta a Bundesligában (109 percenként talált a hálóba), ebből kettőt pont a Hertha ellen lőtt.

Davie Selke gólöröme Forrás: AFP/Janek Skarzynski

A németek második és harmadik gólját Marc-Oliver Kempf (Freiburg), illetve Nadiem Amiri (Hoffenheim) jegyezte, így alakult ki a 3-0-s végeredmény.

A B csoport másik szerdai mérkőzésén Olaszország 3-1-re kikapott Csehországtól, ott is született emlékezetes találat.

Donnarumma hatalmas bombagólt kapott az U21-es Eb-n

Nincsenek jó napjai a Milan-kapusnak, a csehek meg sem álltak háromig.