Vágólapra másolva!
A Ferencváros labdarúgócsapata három hét múlva Európa Liga-selejtezőt játszik, így vasárnap már elkezdte a felkészülést a következő szezonra.

Ott volt a csapatban az új igazolások közül a 60-szoros magyar válogatott Priskin Tamás és az uruguayi Fernando Gorriarán is.

A Vasas elleni kupadöntőn elsőre súlyosnak tűnő sérülést, de végül "csak" orrtörést és agyrázkódást szenvedett Lovrencsics Gergő is ott volt a Népligetben, de ő még óvatosan kezdte el a felkészülést.

Lovrencsics Gergő a kórházi ágyon a kupaarannyal Forrás: Ferencváros6Facebook

A csapat orvosi vizsgálatokkal kezdett, majd ezt követően Thomas Doll az öltözőben köszöntötte a játékosokat, bemutatta a csapat számára az új igazolásokat, majd rövid beszédet tartott. Ezt követően a csapat egységesen a gondosan előkészített edzőpálya felé tartott.

"Alig több mint tíz napja vívtuk meg a Magyar Kupa döntőjét, és máris az új célokról beszélünk – fogalmazott Thomas Doll. - Ez sokszor nem könnyű, de azt kell mondjam: ez is a labdarúgás része. Vannak új játékosaink, van pár labdarúgó, aki lassan visszatér a sérüléséből, nincs sok időnk, de fontos, hogy ismét minél jobban összeszokjon a csapat.

mi is tisztában vagyunk a céljainkkal, mostantól azért dolgozunk, hogy ezeket elérjük.

A FradiMédia is ott járt a Népligetben: