Vágólapra másolva!
Francia sajtóértesülések szerint a Borussia Dortmund támadója, Ousmane Dembélé jelenleg Manchesterben tartózkodik. Állítólag hétfőn együtt vacsorázott Josep Guardiolával, aki minden követ megmozgat azért, hogy világoskékbe öltöztesse a 20 éves támadót.

A BVB tavaly nyáron 15 millió euróért szerződtette a szélvészgyors támadót, aki az előző szezonban 49 mérkőzésen 10 gólt és 21 gólpasszt jegyzett, ráadásul tavaly szeptemberben a francia válogatottban is bemutatkozott,

idén júniusban győztes gólt lőtt az angolok elleni felkészülési mérkőzésen.

Ousmane Dembélé hamarosan a francia válogatottban is alapember lehet Forrás: AFP/Thomas Samson

A 20 éves támadó korábban azt nyilatkozta, élete álma válna valóra, ha egy napon az FC Barcelona játékosa lehetne, de úgy tűnik, erre még várnia kell: a PSG kész lenne 70 millió eurót fizetni érte a Dortmundnak, de könnyen lehet, hogy egy másik dúsgazdag csapat, a Manchester City is beszáll a licitháborúba.

A francia le10sport információja szerint Ousmane Dembélé jelen pillanatban is Manchesterben tartózkodik,

hogy a City vezetőitől képet kapjon arról, hogy milyen szerep várhat rá a klubnál. A francia lap szerint Pep Guardiola és a Dortmund támadója hétfőn este együtt vacsorázott, mert a katalán sztáredző személyesen akarta meggyőzni a hétszeres francia válogatott támadót a klubváltásról.