Vágólapra másolva!
Az észak-amerikai profi fociliga vasárnapi esti mérkőzésén Nikolics Nemanja csapata, a Chicago Fire 0-0-s döntetlent játszott az Orlando City otthonában.

A két csapat találkozója rangadónak számított a Keleti csoportban, hiszen a floridaiak a negyedik, míg a vendég illinois-ak a 2. helyen állnak a táblázaton. A mérkőzés hozta is a várt izgalmakat.

Az első félidő kaputól kapuig rohanását az orlandói Rafael Ramos kiállítása színesítette a 26. percben, az emberelőnybe kerülő Fire pedig gyorsan mezőnyfölényt harcolt ki, és a meccset végig játszó Nikolicsnak, valamint éktársának, David Accamnak is volt lehetősége, de Joe Bendik mindkétszer hárított.

A mérkőzés összefoglalója:

A második félidő közepén, a 66. percben már csak kilenc hazai játékos volt a pályán, miután Ted Unkle játékvezető Antonio Nocerionónak is felmutatta a piros lapot. Ekkor már a pályán volt a hazaiak brazil világbajnok sztárja, Kaká is. A Chicago tovább fokozta a nyomást, de csak a felső léc megdöngetéséig jutotta, a végeredmény marad 0-0, amit a lefújást pillanataiban állva tapsolva ünnepeltek az orlandói szurkolók.

A Fire maradt második Keleten, és ugyan véget ért a négy mérkőzéses győzelmi szériája, de a veretlensége nem, az már hat találkozó óta tart.