Nikolics is szóhoz juthat nyáron a Real Madrid ellen

Real Madrid celebrates UEFA Champions League victory FOOTBALL UEFA Champions League 2017 June Spain champions Real Madrid celebrate VICTORY Santiago Bernabeu Celebrations title Santiago Bernabeu stadium European Cup title
MADRID, SPAIN - JUNE 4: Head Coach Zinedine Zidane (L) and players of Real Madrid pose for a photo at Santiago Bernabeu Stadium after winning the 2016/17 UEFA Champions League in Madrid, Spain on June 4, 2017. La Liga champions achieved their record of 12th European Cup title. More than 80,000 Real Madrid fans attended the celebrations. Burak Akbulut / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
Augustus 2-án Chicagóban lép pályára a Real Madrid, hogy megmérkőzzön az észak-amerikai liga legjobbjaiból álló csapattal. Az MLS All-Starra már lehet szavazni, a csatársorban Nikolics Nemanjának is juthat egy hely.

A góllövőlistát 11 találattal vezető magyar válogatott támadó ráadásul hazai pályán, a Chicagóban léphetne pályára a történelmi BL-címvédéssel a tarsolyában érkező Real Madrid ellen.

A spanyol sztárcsapat nyári tengerentúli túrájába illesztett augusztus 2-i mérkőzést a nyilvánvalóan fokozott érdeklődésre tekintettel nem a Chicago Fire otthonában, a húszezres Toyota Parkban rendezik, hanem az NFL-ben szereplő Chicago Bears 61 500 férőhelyes stadionjában, a Soldier Fielden.

Az MLS legjobbjaióbl álló All-Star csapatra már lehet szavazni a liga honlapján, a csatárok között - természetesen - megtalálható Nikolics is, és csak remélhetjük,hogy az eddigi meccseken már mutatott annyit, hogy bekerüljön a keretbe.

Ők jó eséllyel ott lesznek:

A Real Madrid július 23. és augusztus 2. között négy mérkőzést játszik az Egyesült Államokban, sorrendben a Manchester United, a Manchester City, a Barcelona, majd végül az MLS All-Star csapata ellen.

Nikolicsnak nem lenne persze ismeretlen érzés a Real Madrid ellen pályára lépni: a BL idei kiírásában még a Legia Warszawa játékosaként a spanyolok elleni mindkét csoportmérkőzésen szóhoz jutott.