Neves újoncokat avat a Bayern München az Audi Kupán

FOOTBALL - AUDI CUP - AC MILAN v TOTTENHAM HOTSPUR - MATCH FOR 3RD PLACE 2015 AC ALLEMAGNE Audi cup FINAL FOOT FOOTBALL FRIENDLY GERMANY MILAN MUNICH PRE-SEASON Soccer SPORT TOTTENHAM SQUARE FORMAT
A general view of Allianz Arena before the Audi Cup Final, pre-season friendly football match for the 3rd place between AC Milan and Tottenham Hotspur at the Allianz Arena in Munich, Germany, on August 5, 2015 - Photo Michael Zemanek / BPI / DPPI
Vágólapra másolva!
A házigazda Bayern München a Liverpoollal találkozik augusztus elsején az Audi Kupa felkészülési labdarúgótorna egyik elődöntőjében, míg a másikban Atlético Madrid-Napoli összecsapást rendeznek.

A spanyol és az olasz klub 17.45 órától mérkőzik meg egymással, a második elődöntőt 20.30-tól rendezik. A négycsapatos torna helyosztóira augusztus 2-án, ugyancsak a müncheni Allianz Arénában kerül majd sor.

Remek mérkőzésekre van kilátás Forrás: DPPI/Michael Zemanek

Az Audi Kupát ötödször rendezik meg - 2009-ben volt az első -, a címvédő Bayern háromszor diadalmaskodott, és 2011-ben is bejutott a döntőbe, de akkor kikapott a Barcelonától.

A 2017-es torna három meghívottja közül korábban még egyik sem játszott az Audi Kupán.