Cristiano Ronaldo okoz feszültséget a Real Madrid öltözőjében

fbl Horizontal
Real Madrid's Portuguese forward Christiano Ronaldo (C) and his teammates run during a training session at Mitsuzawa stadium in Yokohama on December 12, 2016 ahead of their Club World Cup football match against Club America of Mexico on December 15. / AFP PHOTO / Behrouz MEHRI
Vágólapra másolva!
Több Real Madrid-játékos is felkereste a csapat vezetőedzőjét, Zinedine Zidane-t. A futballisták azt szeretnék, hogy ne részesüljön kivételes elbánásban a legnagyobb sztár, Cristiano Ronaldo – írja a spanyol donbalon.com.

A hírek szerint a királyiak több kiegészítő- és kulcsjátékosa is belefáradt abba, hogy Cristiano Ronaldóra nem vonatkoznak azok az írott és íratlan szabályok, amelyek a keret többi tagjára igen. Az elégedetlenkedők között ott van Luka Modric, Toni Kroos, Gareth Bale, illetve olyan feltörekvő spanyol fiatalok, mint Álvaro Morata, Marco Asensio és Lucas Vázquez.

Ronaldo akkor is a pályán van, ha nem érdemli meg? Forrás: Anadolu Agency/2017 Anadolu Agency/Burak Akbulut

A fő kérésük az volt, hogy Zidane azokat a futballistákat szerepeltesse a mérkőzéseken, akik ezt a leginkább kiérdemelik.

Néhány napja mi is írtunk arról, hogy Cristiano Ronaldo nem a régi a 2016–2017-es szezonban, és ezt számos statisztika bizonyítja. Ettől függetlenül kihagyhatatlan a Real Madrid kezdőjéből, és ez több játékos szemét szúrja.

Ronaldo már nem a régi, és ez tény

Statisztikai adatok mutatják, hogy a Real Madrid klasszisa a pályafutása hanyatló szakaszához érkezett.

Emellett azt is szeretnék, hogy Zidane cserélje le Ronaldót, ha nem megy neki a pályán, és kapják meg a lehetőséget azok a játékosok, akik számos alkalommal bizonyították, hogy csereként beállva tudnak segíteni a csapatnak.

Zidane-t a falhoz állították a Real Madrid játékosai Forrás: DPPI/Rudy