Vágólapra másolva!
Huszti Szabolcs sem tudott segíteni a Csangcsun Jataj csapatán, amely 2-0-ra kikapott otthon a három meccs után hibátlan Sandong Lunengtől.

A Csangcsunnak továbbra sincsen egyetlen pontja sem. A kínai bajnokság élvonalából az utolsó két helyezett esik ki, Husztiék az utolsó, 16. helyen állnak.

Parádézik viszont a Sandong, amely ezúttal a volt Freiburg- és Newcastle-csatár Papiss Cissé duplájával nyert 2-0-ra Csangcsunban.

Cissé a Sanghajnak furcsa mozdulattal lőtt gólt:

Ott volt a pályán az olasz válogatott Graziano Pellé is, akinek magyar barátnője van. Varga Viktória napi rendszerességgel posztol az Instagramon, sok fotón Pellével együtt látható.

VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) által megosztott bejegyzés,

A győztes csapat edzője Felix Magath, aki játékosként és edzőként is nyert korábban Bundesligát, ez vele együtt összesen hat embernek sikerült. A Hamburggal 1979-ben, 1982-ben és 1983-ban lett bajnoki aranyérmes, utóbbi évben ráadásul a BEK-trófea is a HSV-é lett.

Felix Magath edzővel remekel a Sandong Forrás: AFP

A Bayern szakvezetőjeként 2005-ben és 2006-ban ért fel a csúcsra a Bundesligában, és ezt a bravúrt a Wolfsburggal is sikerült elérnie 2009-ben.