Fájdalmasan indul a Bayern-Dortmund

Borussia Dortmund vs FC Bayern Munich - Bundesliga Bayern Munich Germany Bundesliga 2016 Borussia Dortmund November Dortmund
DORTMUND, GERMANY - NOVEMBER 19: Lukasz Piszczek (R) of Borussia Dortmund and Mats Hummels (L) of Bayern Munich are seen during the Bundesliga football match between Borussia Dortmund and FC Bayern Munich at the Signal Iduna Park in Dortmund, Germany on November 19, 2016. Leon Kuegeler / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A Dortmund újabb három futballistájának, Julian Weiglnek, Lukasz Piszczeknek és Kagava Sindzsinek a játéka kérdéses sérülés miatt a listavezető Bayern München elleni szombati csúcsrangadó előtt.

A Dortmund játékosai közül Andre Schürrle, Erik Durm és Marco Reus is sérült. Thomas Tuchel vezetőedző azt mondta: nehéz feladat vár rájuk, de a szezonban egyszer már legyőzték a Bayernt, ami önbizalmat adhat.

A címvédő bajorok trénere, Carlo Ancelotti pénteken elárulta, hogy csapatából a kapus Manuel Neuer, valamint Thomas Müller biztosan nem léphet pályára a rangadón, de a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő szerdai első mérkőzésén már játszhatnak.

A Dortmund negyedik a Bundesligában, hátránya egyetlen pont a - Bajnokok Ligája-főtáblát érő - harmadik helyen álló Hoffenheimmel szemben. A Bayern München tízpontos előnnyel vezeti a tabellát.