Eltiltották a Szalai Ádámot kioktató belga focistát

Manchester, 2014. december 2.
Marouane Fellaini, az angol Manchester United játékosa, miután gólt szerzett a Stoke City ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2014. december 2-i mérkőzésén a manchesteri Old Trafford Stadionban. (MTI/EPA/Peter Po
Manchester, 2014. december 2. Marouane Fellaini, az angol Manchester United játékosa, miután gólt szerzett a Stoke City ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2014. december 2-i mérkőzésén a manchesteri Old Trafford Stadionban. (MTI/EPA/Peter Powell)
Vágólapra másolva!
Marouane Fellaini, a Manchester United labdarúgója három mérkőzésre szóló eltiltást kapott, amiért csütörtökön a Manchester City elleni bajnoki rangadón piros lapot kapott Sergio Agüero lefejeléséért.

A belga középpályást emellett írásban figyelmeztette az angol szövetség (FA), mivel a kiállítását követően nem volt hajlandó elhagyni a pályát.

Forrás: MTI/EPA/Peter Powell

Fellaini - aki a tavalyi Eb-n egy alkalommal kioktatta Szalai Ádámot - a Swansea, az Arsenal és a Tottenham Hotspur elleni bajnokikon nem játszhat a bajnokság ötödik helyén álló manchesteri együttesben.