Vágólapra másolva!
A legnagyobb Manchester United-rajongók is felháborodtak azon, hogy 250 fontba kerül a belépő arra az estre, amelyen Sir Alex Ferguson tart előadást. Ezen kívül minimum ezer fontot is kell adományozniuk az érdeklődőknek.

"Premier League-fizetésre lenne szükségem ahhoz, hogy lássam Sir Alexet. Ez hatalmas őrültség" - panaszkodott az egyik fanatikus, aki ezek szerint nem lesz ott azon a londoni vacsorán, amelyen a MU-legendától lehet majd kérdezni.

Az 1999-es BL-döntőben győztes csapat Forrás: DPA/AFP/Jan Nienheysen

Az a szurkoló sem örülhet túlságosan, akinek van 250 fontja (89 ezer forint) a belépőre, hiszen a Savoy Hotelben rendezendő találkozó főszervezője

arra kérte a résztvevőket, hogy ne legyenek skótok az estélyen,

és legalább ezer fontot adományozzanak majd a jegy árán felül jótékony célra .

Így, aki úgy döntött, találkozni szeretne Fergusonnal, annak minimum 1250 fontot, azaz 450 ezer forintot le kellett vennie a bankszámlájáról.

Nem azért vagyok itt, hogy mosolyogjak

Alex Ferguson önéletrajzi könyve felkavarta az indulatokat az angol fociban, ami egy ilyen könyvnél érthető. De a sok, a hírekbe is bekerült sztorin túl vajon mi derül ki a könyvből magáról Fergusonról? Miért lett sikeres? Hogyan használta a pszichológiát? Hogy...