Dárdai Pálnak egy gaboni miatt főhet a feje

Horizontal
Dortmund's Gabonese forward Pierre-Emerick Aubameyang (R) eyes the ball after scoring a goal during the UEFA Champions League football match Real Madrid CF vs Borussia Dortmund at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on December 7, 2016. / AFP PHOTO / JAVIER SORIANO
Vágólapra másolva!
Több mint két éve nem nyert a Hertha BSC a Borussia Dortmund ellen bajnoki mérkőzést a Bundesligában. A szombaton 15.30-kor kezdődő Hertha-Borussia összecsapáson a huszonegy gólnál járó dortmundi Pierre-Emerick Aubameyangra nagyon oda kell figyelnie a bajnoki táblázaton ötödik helyen álló berlinieknek.

„Hazai pályán többet birtokolhatjuk a labdát, ebben bizhatunk a Dortmund ellen.

- nyilatkozta a találkozó előtt a DPA német hírügynökségnek Dárdai Pál, a Hertha vezetőedzője.

A Borussia szerdán nagyon könnyedén, 4-0-s győzelemmel jutott be a Bajnokok Ligájában a legjobb nyolc közé. A portugál Benficának esélye nem volt a dortmundi mérkőzésen, amelynek hőse a gaboni Pierre-Emerick Aubameyang volt. Az afrikai futballista három gólt szerzett a portugálok ellen.

A gaboni Pierre-Emerick Aubameyang Berlinben is nehéz perceket okozhat a Hertha BSC-nek Forrás: AFP/Javier Soriano

A találkozót - csakúgy, mint az összes többi Bundesliga-mérkőzést - 15.30-kor az Origo megújult sportoldalán lévő Livescore-alkalmazásunkban, illetve a Percről-percre rovatunkban is követhetik.