Három életet mentett meg a PL-ben focizó Superman

Horizontal
Sunderland's English striker Duncan Watmore celebrates after scoring their third goal during the English Premier League football match between Norwich City and Sunderland at Carrow Road in Norwich, eastern England, on April 16, 2016. Sunderland won the game 3-0. / AFP PHOTO / LINDSEY PARNABY / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Sunderland 22 éves támadója, Duncan Watmore Barbadoson igyekszik rendbe jönni súlyos sérüléséből, és közben arra is jut ideje, hogy megmentse három ember életét.

A decemberben súlyos, az egész szezonjánnak véget vető térdsérülést szenvedő Duncan Watmore hősként térhetett haza barbadosi rehabilitációs nyaralásáról, miután egy hajó kiránduláson nem kevesebb, mint három ember életét mentette meg.

Watmore egy horgászkirándulásra ment egy kis hajóval, aminek nekiment egy katamarán, és szó szerint kettévágta a csónakot. Ekkor lépett akcióba a futballista,

aki perceken belül három utastársát mentette ki a tengerből,

átemelve őket a katamaránra.

Duncan Watmore Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

A mentést nehezítette, hogy az egyik utas nyolcvanév feletti volt, a másiknak csípőműtétje volt, a harmadik pedig csak szimplán nem tudott úszni. Mindezek tetejébe a pólójával még az egyik sérült, egy nő erősen vérző lábsérülését is megállította.

Watmore-ral kapcsolatban nem az első hír, amiből kiderül, hogy egy igazi "csodabogárral" van dolgunk, gondoljanak bele, ő lett a Premier League második olyan focistája, aki jeles minősítéssel szerzett egyetemi diplomát.