Hiába a bombagól, megint szomorkodhattak Nagy Ádámék

Horizontal
Bologna's Italian coach Robero Donadoni gestures during the Italian Serie A football match between Bologna and AC Milan in Bologna on February 8, 2017. / AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
Vágólapra másolva!
A Sampdoria otthonában folytatódott a Bologna rossz szériája, Nagy Ádám csapata nyolc napon belül harmadik vereségét szenvedte el a Serie A-ban. A magyar válogatott középpályásnak ezúttal csak a kispadon jutott hely.

Az első félidőben még minden jól alakult a Bologna szempontjából, hiszen Blerim Dzemaili egy pokolian jól eltalált lövéssel vezetést szerzett a 18. percben Roberto Donadoni együttesének.

0-1

A második félidőben látványosan ráült az eredményre a vendégcsapat és ez megbosszúlta magát. A Sampdoria minden erejét bevetve támadt az egyenlítésért, ami a 81. percben össze is jött, sőt, egy perccel később megfordította az eredményt a Samp, végül Ibrahima Mbaye öngólja állította be a 3-1-es végeredményt a 88. percben.

A Bologna pocsék nyolc napon van túl,

hiszen egy hete a Napoli hét gólt szerezve döngölte a földbe, szerdán a Milan kilenc emberrel, a 89. percben szerzett góllal nyert a Reanto Dall'Arában, most pedig 1-0-s vezetésről kapott ki a csapat az utolsó tíz percben.

Valami elromlott: 11 kapott, 2 szerzett gól a Bologna mérlege az elmúlt egy hétben Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

A következő fordulóban is nehéz meccs vár Nagy Ádámékra, hiszen a legutóbbi 12 meccséből 10-et megnyerő Intert fogadják hazai pályán. Nem lenne meglepő, ha azon a találkozón már Roberto Donadoni állása forogna kockán.

A Serie 24. fordulójának vasárnai mérkőzéseiről itt olvashat bővebben.

Serie A, 24. forduló:
Sampdoria-Bologna 3-1 (0-1)
korábban:
Internazionale-Empoli 2-0 (1-0)
Palermo-Atalanta 1-3 (1-2)
Sassuolo-Chievo 1-3 (1-1)
Torino-Pescara 5-3 (3-0)
Crotone-AS Roma 0-2 (0-1)
később:
Cagliari-Juventus 20.45
szombaton játszották:
Fiorentina-Udinese 3-0 (1-0)
pénteken játszották:
Napoli-Genoa 2-0 (0-0)
hétfőn játsszák:
Lazio-AC Milan 20.45