Nem kell attól félnie a fiatal angolnak, hogy fair play díjat kapna

fbl Horizontal
Everton's English midfielder Ross Barkley celebrates after scoring their sixth goal during the English Premier League football match between Everton and Bournemouth at Goodison Park in Liverpool, north west England on February 4, 2017. / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az Everton fiatal középpályása, Ross Barkley zárta le a Bournemouth elleni gólzáport, és nem éppen úgy, ahogy azt az illem megkívánná. 

A 23 éves középpályás végig a pályán volt a Bournemouth ellen az Everton 6-3-as sikerét hozó találkozón. Nem is játszott rosszul, adott egy gólpasszt a négy találatig jutó Romelu Lukakunak, majd a 90+4. percben ő maga lőtte a liverpooliak hatodik gólját. Egy kiugratás után a tizenhatos vonalán eltolta a kapus mellett a labdát, majd látva, hogy csak az üres kapuba kell gurítania a labdát, még a lövés előtt megünnepelte a gólját.

Tiszta sor, hogy meglesz a hatodik, de ez akkor sem volt szép, főleg egy ilyen győzelem során igazán lehetett volna annyira nagyvonalú, hogy valóban csak a gól után lengeti a karjait.