Ezek után mást nem is nagyon tehetne Ranieri

FOOTBALL - ENGLISH CHAMP - BURNLEY v LEICESTER ANGLETERRE BURNLEY CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIP ENGLAND ENGLISH FOOT FOOTBALL league LEICESTER PREMIER Soccer SPORT
Leicester City manager Claudio Ranieri during the English championship Premier League football match between Burnley and Leicester City on January 31, 2017 played at the Turf Moor in Burnley, Great Britain - Photo Paul Currie / Backpage Images / DPPI
Vágólapra másolva!
Claudio Ranieri, az angol bajnokságban címvédőként a kiesés ellen küzdő Leicester City vezetőedzője cáfolta azokat a híreket, melyek szerint kicsúszott a kezéből az irányítás a csapatnál, s azt mondta: futballistái teljes mértékben mögötte állnak.

A bajnokcsapat 24 forduló után csak a 16. helyen áll a Premier League-ben, s mindössze egy pontra van a kieső zónától.

"Az újságírók azt kérdezgetik tőlem, hogy vajon jól kijövünk-e a játékosaimmal, és igen, mondhatom, hogy jól kijövünk" - fogalmazott a Manchester Unitedtől elszenvedett vasárnapi 3-0-s vereség után a Sky Sportsnak nyilatkozva az olasz tréner.

Szárazon kellene tartani a puskaport Forrás: DPPI/Paul Currie

"Egy csapat vagyunk, én bízom bennük, és ők is bíznak bennem. Általában nem adjuk fel a harcot, persze momentán nem túl nagy az önbizalmuk. Az előző szezon fantasztikus volt, de azt el kell felejtenünk. Most harcolnunk kell. Mi vagyunk a Leicester, és harcolunk" - mondta Ranieri.

A Leicester elvesztette utóbbi négy bajnoki mérkőzését, és a legutóbbi 15 meccséből csupán kettőt tudott megnyerni.