John Terry lánya meglehetősen ügyes a labdával

Horizontal HEADSHOT RAISED HAND WAVING FOOTBALL
Chelsea's English defender John Terry waves at the end of the English FA Cup fourth round football match between Chelsea and Brentford at Stamford Bridge in London on January 28, 2017. / AFP PHOTO / Glyn KIRK / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Chelsea legendája, John Terry passzolgatott egy kicsit egyik ikerlányával , Summerrel, aki kimondottan tehetségesnek tűnik.

Summer egyike a 78-szoros angol válogatott John Terry iker gyermekeinek. Georgie John és Summer születését éppen egy magyar válogatott elleni 2006-os meccsen lőtt gólja után ünnepelte meg a pályán Terry az ilyenkor szokásos Bebeto-féle ringatással.

A két gyermek közül inkább a kislány, Summer mutat tehetséget és kedvet a játékhoz. A legfrissebb videón úgy passzolgat az édesapjával, mintha ő is a Chelsea a keretéhez tartozna.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Terry kisasszony bizonyította tehetségét, tavaly nyáron hasonló ambícióval rúgta a labdát a családi kertben.