Bántalmazta a barátnőjét, őrizetben az Atlético-focista

HORIZONTAL FOOTBALL FULL LENGH ACTION HEADSHOT
(FILES) This file photo taken on December 06, 2016 shows Atletico Madrid's French defender Lucas Hernandez dribbling the ball during the UEFA Champions League group D match between FC Bayern Munich and Atletico Madrid in the stadium in Munich, southern Germany, on December 6, 2016. Atletico Madrid's French defender Lucas Hernandez was arrested overnight on February 3, 2017 on charges of domestic violence. / AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE
Vágólapra másolva!
A spanyol rendőrség a barátnője bántalmazásáért őrizetbe vette Lucas Hernandezt, az Atlético Madrid francia futballistáját. 

A nőt az éjjel történt incidens után kórházba kellett szállítani, de a hírek szerint nem tett feljelentést. A hátvéd ennek ellenére még pénteken bíróság elé áll, és a bíró eldönti, szükséges-e eljárást indítani ellene.

A húszéves Hernandez a tavaly Bajnokok Ligája-döntős együttes egyik legnagyobb tehetségének számít, még ifjúsági játékosként igazolta le az Atlético (testvérével, Theóval együtt), innen verekedte be magát az első csapat keretébe.

Lucas Hernandez Forrás: AFP/Christof Stache

A francia U21-es válogatottról azt írja a Marca, hogy szemtanúk szerint részegen tért haza péntek hajnalban. A rendőrök valamikor hajnali három környékén érhettek ki a játékos házához, a futballista nem tagadta a tettét.