Feczesin Róbert Dél-Koreába szerződött

Feczesin Róbert focista FOTÓ ÁLTALÁNOS gólöröm Közéleti személyiség foglalkozása labdarúgó sportoló SZEMÉLY Debrecen, 2015. május 2.
A székesfehérvári Feczesin Róbert örül a gólnak a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott DVSC-TEVA - Videoton F
Debrecen, 2015. május 2. A székesfehérvári Feczesin Róbert örül a gólnak a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott DVSC-TEVA - Videoton FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2015. május 2-án. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
Feczesin Róbert, a Videoton csatára írásban jelezte klubjának, hogy távozni szeretne, és már meg is van új csapata, a dél-koreai Jeonnam Dragonsban folytatja pályafutását. 

A klubváltásról a Videoton saját honlapján számol be, megjegyezve, hogy Feczesin remek formában távozik a klubtól, hiszen 19 forduló után holtversenyben (az újpesti Enis Bardhival és a ferencvárosi Marco Djuricinnal) 8 találattal vezeti az NB I góllövőlistáját.

Feczesin Róbert Dél-Koreában folytatja pályafutását

A téli szünet kezdetén írásban jelezte klubjának, hogy váltani szeretni, annak ellenére is, hogy Kovács Zoltán, a fehérváriak sportigazgatója elmondta, jelezték a csatárnak, hogy a jövőben is számítanának rá, és szeretnének vele szerződést hosszabbítani.

„Róbert hivatalos formában jelezte, hogy távozni szeretne, miután komoly érdeklődés mutatkozott iránta. Az ünnepek alatt érkezett az első koreai ajánlat. Ezt követően sikerült megállapodnunk a dél-koreai klubbal, így

– kommentálta az átigazolást Kovács Zoltán, hangsúlyozta, hogy Zsótér Donáthoz és Lang Ádámhoz hasonlóan Feczesinért is komoly összeget kapott a Videoton.

"Nagyon szép két és fél évet töltöttem Székesfehérváron, 2015-ben sikerült bajnokságot nyernünk, és most, amikor elmegyek, megint az első helyen áll a csapat a táblázaton. Ha majd visszatekintek a pályafutásomra, a vidis időszakból csak pozitív élmények fognak eszembe jutni, ebben biztos vagyok" – mondta búcsuzóul Feczesin, aki összesen 97 tétmérkőzésen lépett pályára a fehérvári csapatban és 46 gólt lőtt.