Két vereséggel kezdtek Dárdaiék

Dárdai Pál
Hertha Berlin's Hungarian head coach Pal Dardai reacts during the German first division Bundesliga football match Hertha BSC Berlin vs SV Darmstadt 98 in Berlin, Germany, on December 21, 2016. / AFP PHOTO / Tobias SCHWARZ / RESTRICTIONS: DURING MATCH TIME: DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE TO 15 PICTURES PER MATCH AND FORBID IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO. == RESTRICTED TO EDITORIAL USE == FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050
Vágólapra másolva!
A Leverkusen után a Freiburgtól is kikapott a Dárdai Pál vezette Hertha, amely így két vereséggel áll 2017-ben a német labdarúgó-bajnokságban. Nem tudott nyerni a Dortmund sem. 

Bundesliga, 18. forduló:
Freiburg-Hertha 2-1 (1-0)
gól: Haberer 39., Petersen 87., ill. Schieber 88.

FSV Mainz 05-Borussia Dortmund 1-1 (0-1)
gól: Latza 83. ill. Reus 3.

Haberer az első félidő hajrájára fordulva szerzett vezetést a hazaiaknak, majd a csereként beállt Petersen a 87. percben növelte az előnyt. Dárdai csapata ezúttal nem játszott túl fényesen, és bár a 88. percben így is szerzett egy gólt, de Schreiber találata csak a szépítésre volt elég.

Dárdaiéknak az idén nem megy úgy Forrás: AFP/Tobias Schwarz

A Hertha az évet még harmadikként kezdte, a forfuló után már csak a hatodik, a Freiburg pedig feljött a nyolcadik helyre a tabellán.

A Dortmund sokáig vezetett ugyan Mainzban, de a hajrában a hazaiak kiegyenlítettek. A BVB a 4. helyen áll, a Mainz a középmezőnyben foglal helyet.