Vágólapra másolva!
Puskás Ferenc lett a győztese a Goal.com nevű oldal által indított legendák világbajnokságának.

Szerdai cikkünkben mi is szavazásra buzdítottuk olvasóinkat, akik jól tették a dolgukat, mert Puskás a szavazatok 69 százalékát (ez 192 471 voksot jelent) begyűjtve győzte le a háromszoros aranylabdás Cristiano Ronaldót. A magyarokat egy fokkal jobban megmozgatta a szavazás, összesen 98 ezren szavaztak, míg Ronaldo hazájában, Portugáliában csak hatszázan.

Van Basten, Maradona, Zidane, C. Ronaldo kipipálva

Puskás – aki pénteken lenne 89 éves – az első fordulóban a hollandok korábbi Eb-győztes csatárát, Marco van Bastent győzte le, majd a második körben az Argentínát 1986-ban világbajnoki címig vezető Diego Maradonát ejtette ki.

Az út a végső győzelemig Forrás: Goal.com

Az elődöntőben a Real Madrid jelenlegi edzőjével, a francia válogatottal Eb-t és vébét nyert Zinedine Zidane-nal került szembe, hogy aztán következzen C. Ronaldo, aki korábban Lionel Messi ellen nyert párbajt, de az Aranycsapat kapitánya ellen nem volt esélye.

Dzsudzsák szerint ma is Puskásról beszél mindenki

„Minden magyarnak büszkeséget kell éreznie. Egyértelmű, hogy Puskásnak kell nyerni, mert ő egy teljesen más futballvilágban nyújtott olyat, amivel a 21. században is róla beszél mindenki. Ettől még minden tiszteletem Ronaldóé” – mondta az Origónak a szavazásról még a végeredmény kihirdetése előtt Dzsudzsák Balázs, a jelenlegi magyar válogatott csapatkapitánya.