Vágólapra másolva!
Jó esetben tavasszal már újra saját pályáján, a Szusza Ferenc Stadionban játszhatja hazai mérkőzéseit az Újpest labdarúgócsapata, ám erre nem sok esélyt lát a klub ügyvezető igazgatója.

Az Újpest pénteki sajtóreggelijén Gyarmati Eszter hangsúlyozta, nincs információjuk arról, pontosan mikor térhet vissza otthonába a csapat. "Ez nagyon jó esetben tavasszal történhet meg. Az első tavaszi hazai mérkőzésünket a Ferencváros ellen fogjuk játszani,

- fejtette ki Gyarmati Eszter, ugyanakkor jelezte, hogy minden bizonnyal Kecskeméten fogadják majd az ősi riválist.

Megjegyezte, mivel szerződésük a szezon végéig szól a megyeszékhellyel, a Szusza Ferenc Stadion átadásáig minden hazai meccsüket ott játsszák majd.

Az Újpest FC Megyeri úti sportlétesítménye, a Szusza Ferenc Stadion. Forrás: MTI/H. Szabó Sándor

Lázok János, az együttes csatára a gárda eddigi szerepléséről is beszélt. "Az igazi Újpest, amely saját stadionjában játszik, legalább 4-5 ponttal kevesebbet hullajtott volna el.

- mondta.

A klub jótékonysági gyűjtést szervez karácsonyra, mellyel egy Bács-Kiskun megyei kisközség, Borota lakóin szeretne segíteni. A csapat gyermekek vagy felnőttek részére új, vagy jó állapotban lévő használt ruhákat, könyveket, játékokat, illetve tartós élelmiszert vár szurkolóitól. Ezeket hétfőtől péntekig, 8-tól 19 óráig adhatják le a Szusza Ferenc Stadion recepcióján december 13-ig.