Vágólapra másolva!
A FootballLeaks azt írja, egy menedzseriroda prostituáltakkal próbálta rávenni a Real Madridot, hogy leigazolják egyik védencüket, Geoffrey Kondogbiát.

A Mediapart nevű francia oknyomozó portál többek közt a FootballLeaks információira hivatkozva jelentette be, hogy tudomásuk szerint a Doyen Sports nevű menedzseriroda partit szervezett a Real Madrid vezetői számára,

ahol prostituáltakka próbálták rávenni a spanyol klubot,

hogy megvegyék a Doyen egyik ígéretes ügyfelét, Geoffrey Kondogbiát.

A Mediapart egy hangfelvételt is bemutat, amin a Doyen Sports ügyvezetője, Nelio Lucas azt mondja egy kollégájának, "tegnap elvittek Florentinót és a többi madridi vezetőt abba a hotelbe, és lehet, hogy újra megteszem". Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke azóta már tagadta, hogy részt vett volna a partin, de azt nem, hogy valóban volt ilyen parti.

Florentino Pérez tagad Forrás: AFP

Az esettel kapcsolatban nem csak a prostik miatt merülnek fel morális kérdések, a Doyen ugyanis többszörösen érintett hármas tulajdonjog kérdésében, amit tiltanak a FIFA és az UEFA szabályai is. Kondogbia esetében is így voltak érintettek, hiszen a játékos papíron a Sevilla tulajdonában volt. A francia középpályás végül Monacóban kötött ki, azóta pedig az Inter vette meg.

A Doyen Sport működési engedélyét egyébként 2015 májusában visszavonta a FIFA.