Elfogadta a Legia a Nikolicsért tett chicagói ajánlatot

Legia Warszawa, Nikolics Nemanja, BL, Bajnokok Ligája
Nemanja Nikolic of Legia pictured during the UEFA Champions League Play-Offs 1st leg between Dundalk FC and Legia Warsaw at Aviva Stadium in Dublin, Ireland on August 17, 2016 (Photo by Andrew Surma/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A lengyel Fakt című lap információi szerint a Legia Warszawa elfogadta az észak-amerikai profi ligában szereplő Chicago Fire ajánlatát a magyar válogatott csatáráért, Nikolics Nemanjáért.

A Fakt információi szerint az MLS legutóbbi kiírásában igen szerényen szereplő, a 22 csapatos ligában a 20. helyen végző Chicago Fire közel 3 millió eurót ajánlott az Ekstraklasa előző kiírásának gólkirályáért (aki 13 góljával most is vezeti a góllövőlistát), és Nikolics sem tagadta, hogy közel a megegyezés.

Nikolics Nemanja góljai hiányozni fognak Varsóból Forrás: NurPhoto/Andrew Surma/NurPhoto/Andrew Surma

"Az ajánlat megérkezett, és a Legia elnöke várhatóan el is fogadja, ahogy én is ezt teszem majd - idézi a lap a magyar csatárt. - Még néhány apró részletben meg kell egyeznünk, de bízom benne, hogy napokon belül mindennek a végére érünk."

Amennyiben Nikolics távozik Varsóból, úgy a klubnak sürgősen csatárt kell kerítenie, ugyanis másik gólerős csatárát, az utóbbi időben remeklő svájci Aleksandar Prijovicot is elveszítette egy sérülés miatt.