Julian Draxler a Wolfsburgtól a Paris Saint-Germainhez igazolt

VfL Wolfsburg vs. Eintracht Frankfurt, Julian Draxler
Wolfsburg's Julian Draxler in the arena before the German Bundesliga soccer game between VfL Wolfsburg and Eintracht Frankfurt in the Volkswagen Arena in Wolfsburg, Germany, 17 December 2016. (EMBARGO CONDITIONS - ATTENTION: Due to the accreditation guidelines, the DFL only permits the publication and utilisation of up to 15 pictures per match on the internet and in online media during the match.) Photo: Peter Steffen/dpa
Vágólapra másolva!
Julian Draxler, a Bundesligában szereplő Vfl Wolfsburg német középpályása négy évre írt alá a Paris Saint-Germainhez.

A német válogatottal 2014-ben Brazíliában világbajnokságot nyerő futballista a BBC információi szerint 42 millió eruóért cserébe költözik Párizsba. Ugyanakkor a wolfsburgi klub vezetői közölték, hogy mindkét fél kötelezte magát a szerződés részleteinek titokban tartására.

A 23 éves játékosért az Arsenal is bejelentkezett, ő azonban a franciákat választotta, akikkel négy évre szóló szerződést írt alá.

A PSG-nek tetszik ez a bejegyzés:

"Draxler egy különleges futballista. Remélem, hogy ezzel a szerződéssel sikerül új kihívásokat találnia" - mondta a távozó játékosról Valerien Ismael, a német klub egyik elöljárója.

A PSG 19 forduló után csak harmadik helyen áll a bajnokságban, öt ponttal lemaradva az éllovas Nice, illetve hárommal a Monaco mögött. Draxler megszerzése azért is értékes fogás, mert idén nem lépett pályára a Bajnokok Ligájában, így Unai Emery a BL-ben is hadba küldheti, akár már a Barcelona elleni nyolcaddöntős párharc során is.