Komoly hátrányba kerülhet a PSG

Edinson Cavani, Paris Saint-Germain, PSG, Guingamp
French main referee Fredy Fautrel gestures during the French L1 football match Guingamp against PSG (Paris Saint Germain) on December 17, 2016 at the Roudourou stadium in Guingamp, western of France. / AFP PHOTO / FRED TANNEAU
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain idegenben 2-1-re kikapott a Guingamp-tól a francia bajnokság 18. fordulójának szombati játéknapján.

A címvédő az idény kezdetén még a tabellát is vezető Guingamp otthonában lépett pályára, és egyáltalán nem boldogult a kis csapattal. Olyannyira, hogy a második félidő közepén négy perc alatt kaptak két gólt a párizsiak, amire csak tíz perccel a lefújás előtt tudott válaszolni Edinson Cavani.

A hazaiak második gólja:

Elgondolkodtató statisztika, hogy Laurent Blanc-nal a kispadon a PSG 114 bajnokiból 8-at veszített el, míg a nyáron érkező Unai Emerivel már 18-ból 4-et.

A szezonbeli negyedik vereségét elszenvedő, és eddig 36 pontot gyűjtő PSG a fordoló zárására akár hét pontos hátrányba is kerülhet a Nice-szel szemben, amennyiben a nizzaiak hazai pályán legyőzik Lang Ádám csapatát, a kiesés elől menekülni próbáló Dijont.

Eredmény, Ligue 1, 18. forduló:
Guingamp - Paris Saint-Germain 2-1 (0-0)
gól: Salibur (66.), De Pauw (70.), ill. Cavani (80.)