Sánchez mintha a fogát húzná Arséne Wengernek

Alexis Sanchez Arsenal PSG Bajnokok Ligája
Arsenal's Chilean forward Alexis Sanchez reacts during the UEFA Champions League Group A football match between Paris-Saint-Germain vs Arsenal FC, on September 13, 2016 at the Parc des Princes stadium in Paris. AFP PHOTO / FRANCK FIFE / AFP PHOTO / FRANCK FIFE
Vágólapra másolva!
Alexis Sánchez nem szívbajos, a chilei támadó pontosan tisztában van saját értékével, és brutális fizetést követel az Arsenaltól a szerződéshosszabbításért cserébe.

A Telegraph úgy tudja, a 27 éves chilei támadó nem szégyenlősködik a szerződéshosszabbítási tárgyalásoknál. Az Arsenal 50 ezer fontot emelne a játékos jelenlegi, heti 130 ezer fontos fizetésén, de Sánchez stábja elégedetlen a a londoniak ajánlatával.

Az Arsenal legveszélyesebb támadójának

már csak 18 hónap van hátra a szerződéséből

(azaz nyártól tárgyalhatna más érdeklődőkkel is), így fontos lenne Arséne Wengernek, hogy pont kerüljün a hosszabbításra. Sánhez stábja azonban pontosan tudja ezt, és egy kínai klubtól kapott, heti 400 ezer fontot garantáló ajánlatot lobogtatva alkudoznak a klubbal.

Alexis Sanchez válogathat az ajánlatok között Forrás: AFP/Franck Fife

Sánchez stábja állítólag heti 250 ezer fontról indította a licitet, és eltökéltek, hogy 200 ezer alatt nem hajlandóak meghosszabbítani a chilei szerződését.