Vágólapra másolva!
Antonio Conte vezetőedző jó üzenetként értékelte, hogy csapata, a Chelsea hétfőn 3-0-ra legyőzte a Bournemouth együttesét az angol labdarúgó-bajnokságban, ezzel megjavította a klubcsúcsot.

"Küldtünk egy jó üzenetet, mert azt hiszem, sokan úgy gondolták, két nagyon fontos játékosunk nélkül pontokat veszítünk. Nem így történt, és rendkívül elégedett vagyok, mert ez is azt mutatja, hogy a keret minden tagjára számíthatok" - nyilatkozta az olasz szakvezető, akinek a góllövőlistát vezető Diego Costa, valamint N'Golo Kante játékát kellett nélkülöznie hétfőn eltiltás miatt.

A Bournemouth elleni volt a Chelsea 12. bajnoki győzelme sorozatban, ezzel megjavította a klubrekordot. A Premier League 1992-es megalapítása óta a leghosszabb szériát az Arsenal produkálta, amely 2002 februárja és augusztusa között mind a 14 meccsét megnyerte.

"Nem könnyű egymás után tizenkét mérkőzést nyerni ebben a bajnokságban. Ez egy fantasztikus sorozat, de fontos, hogy folytatni tudjuk. Újabb kemény meccs vár ránk, amelyre szintén nagyon jól fel kell készülnünk, mert most minden csapat minket akar megverni" - magyarázta Conte, akinek együttese szombaton a Stoke Cityt fogadja a 19. fordulóban.