Kihagyja a Clásicót a Real Madrid sztárja

Legia Warsaw Real Madrid BL
Legia Warsaw's French midfielder Thibault Moulin (R) and Real Madrid's Welsh forward Gareth Bale vie for the ball during the UEFA Champions League group F football match Legia Warsaw vs Real Madrid CF in Warsaw, Poland on November 2, 2016. / AFP PHOTO / Janek SKARZYNSKI
Vágólapra másolva!
Gareth Bale, a Real Madrid labdarúgója sérülés miatt valószínűleg kihagyja az FC Barcelona elleni rangadót, a jövő szombati El Clásicót.

Az elmúlt hetekben remek formában futballozó walesi támadó jobb bokája kedden, a Sporting elleni Bajnokok Ligája-találkozón sérült meg egy kemény rúgástól, és az 58. percben Marco Asensio váltotta őt. A sérülés tényét a Real közölte, ám a felépülés várható időtartamáról nem számolt be. Sajtóbecslések szerint várhatóan három hetet vehet igénybe a gyógyulása.

A harminc tétmérkőzés óta veretlen Real Madrid sorozatban a huszadik idényben jutott tovább a Bajnokok Ligája csoportköréből. A Primera Divisiónban 12 forduló után az élen áll, és most négy pont az előnye az ősi rivális katalán együttessel szemben.