Két meccsre eltiltották Thomas Dollt

Gera Zoltán; Doll, Thomas; egész alakos fotó Foglalkozás FOTÓ KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása labdarúgó sportoló sportvezető SZEMÉLY vezetőedző
Budapest, 2016. május 7. A ferencvárosi vezetőedző, Thomas Doll (b2) és játékosa, Gera Zoltán (b) beszélget a labdarúgó Magyar Kupa döntőjében vívott Újpest - Ferencváros mérkőzésen a fővárosi Groupama Arénában 2016. május 7-én. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Thomas Dollt, a Ferencváros vezetőedzőjét két bajnoki mérkőzésre eltiltotta a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága.

Az MLSZ indoklása szerint a Ferencváros német edzője elhagyta a technikai zónát, és a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott szombaton, a Vasas elleni mérkőzésen, amely 2-2-es döntetlennel zárult.

A két csapat Kispesten rendezett rangadóján kiállított Mahir Saglik (Vasas) és Cristian Ramírez (FTC) egyaránt három meccsre szóló eltiltást kapott. Előbbi azért, mert amikor a labda nem volt játékban, rátaposott ellenfele lábára, utóbbi pedig azért, mert amikor a labda nem volt játékban, a földön fekve a szintén földön fekvő ellenfele oldalába taposott.

A klubok közül a Ferencvárost 250 ezer, a Diósgyőrt 150 ezer forintra büntették szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért.