Nagyot hajtottak, mégis kiestek a BL-ből

Moszkva, 2016. november 22. Ömer Toprak, a német Bayer Leverkusen (b) és Alekszandr Golovin, az orosz CSZKA Moszkva játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában játszott mérkőzésen Moszkvában 2016. november 22-én. (MTI/EPA/Jurij Kocsetkov)
Vágólapra másolva!
Nem bírt egymással a CSZKA Moszkva és a Bayer Leverkusen a Bajnokok Ligája első keddi meccsén. A hajrában mindkét csapat kicsikarhatta volna a győzelmet.

Bajnokok Ligája, E csoport, 5. forduló:
CSZKA Moszkva-Bayer Leverkusen 1-1
gól: Natcho (75., 11-es), ill. Volland (16.)

Az este hatos CSZKA-Leverkusen meccsel indult a BL keddi programja. Az oroszok az életben maradásért játszottak, miután a forduló előtt csak két pontjuk volt, ennek ellenére a németek kezdtek jobban, már az első negyedóra végén vezetést szereztek.

Sokáig úgy tűnt, a Leverkusen be is húzza a meccset, ám a második félidőben a CSZKA egyre komolyabb erőfeszítéseket tett az egyenlítésért, nem is hiába: Natcho egy jogosan megítélt büntetőből talált be (1-1).

Egy percre rá az oroszok hatalmas ziccert hagytak ki, majd az ellenakcióból a Bayer lőtt kapufát. Mindkét fél győzelme benne volt a meccsben, összességében a hajrában rengeteg helyzetet kidolgozó CSZKA sajnálhatja jobban a pontvesztést - annál is inkább, mert ezzel kiesett a csoportból.

A csoport másik meccsén a Monaco a Tottenhamet fogadja.

A csoport állása:
1. Monaco 8 pont (4 meccs)
2. Leverkusen 7 (5)
3. Tottenham 4 (4)
4. CSZKA Moszkva 3 (5)