Vágólapra másolva!
Két nagycsapat is szenvedett a Serie A vasárnap délutáni mérkőzésein. A Milan így is nyerni tudott a Pescara ellen, a Roma viszont csak 0-0-t játszott az Empolival, így a Juventus előnye már négy pont.

A Roma az Empoli vendége volt, amely

szeptember 12. óta képtelen volt gólt szerezni a bajnokságban,

ez hét találkozót jelentett. A toszkán csapat most sem tudott betalálni, de a kapujában bravúrt bravúrral halmozott a lengyel Skorupski - aki egyébként a Romától került kölcsönbe az Empolihoz.

Skorupski élete meccsét játszotta a Roma ellen Forrás: AFP

Az utolsó percig izgalmas volt a Milan meccse

A Roma döntetlenje jól jött a Juventusnak, amely négy ponttal vezet már, de örülhet a Milan is, amely egy pontra megközelítette a a fővárosiakat. A Milan a korábbi védője, Massimo Oddo irányította Pescarát fogadta, és nagyon megszenvedett, az újonc az első félórában kifejezetten bátran futballozott.

A Milan aztán beleerősített, Niang fejesénél a kapufa segítette ki a Pescarát, majd a szünet után négy perccel Bonaventura egy ravasz szabadrúgással szerzett vezetést, a labda a sorfal felugró tagjai alatt suhant el.

A Milan Bacca révén elért még egy kapufát, de a Pescara mindent megtett az egyenlítésért, az egyik beadásnál

Aquilani és Menushaj is annyira gólt akart fejelni, hogy összecsattantak a levegőben,

Aquilanit le is kellett cserélni, de Menushaj is csak egy turbánnal a fején tudta folytatni. A Milan végül kibekkelte a végét, és ezzel ismét dobogón áll.

Történelmi Crotone-győzelem

A kedden a Milant nagyon simán leverő Genoa most ugyanilyen könnyedén hasalt el az Atalanta ellen, a Crotone a Chievo elleni 2-0-val megszerezte első győzelmét a Serie A-ban, míg a Lazio 2-1-re legyűrte a Sassuolót, amivel öt mérkőzés óta veretlen, és felnyomult a negyedik helyre.

Serie A, 11. forduló:
Atalanta - Genoa 3-0 (2-0)
gól: Kurtic (36., 45+2.), A. Gomez (84.)

AC Milan - Pescara 1-0 (0-0)
gól: Bonaventura (49.)

Crotone - Chievo 2-0 (1-0)
gól: Trotta (45+3., 11-esből), Falcinelli (92.)

Empoli - AS Roma 0-0

Lazio - Sassuolo 2-1 (0-0)
gól: Lulic (50.), Immobile (55.), illetve Defrel (57.)

Sampdoria – Inter 1-0 (0-0)
gól: Quagliarella (44.)