Rémálom, mint Ronaldo, még semmit nem láttunk belőle

Horizontal
Manchester United's English striker Marcus Rashford (L) is tackled by Watford's Northern Irish defender Craig Cathcart during the English Premier League football match between Watford and Manchester United at Vicarage Road Stadium in Watford, north of London on September 18, 2016. / AFP PHOTO / Adrian DENNIS / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester Unitedbe és a klubfociba egyik pillanatról a másikra berobbant Marcus Rashford rövidesen aranylabdás lehet - mondta Quinton Fortune, a manchesteriek korábbi játékosa.

Az egykori dél-afrikai válogatott focista a korosztályos csapatokban folyamatosan figyelte Rashford játékát, és szerinte még semmit nem láthatott tőle a közönség ahhoz képest, amit valójában tud.

"Sokkal több van ott, mint amennyit eddig mutatott.

- mondta Fortune Rashfordról, aki az első 26 felnőtt meccsén 12 gólt lőtt, de betalált első nemzetközi kupameccsén, az első angol bajnokiján, az első U21-es angol válogatott meccsén és az első felnőtt angol válogatott találkozóján is.

Ha Rashford megindul, nehéz megállítani Forrás: AFP/Adrian Dennis

"Úgy csinálja a biciklicselt, mint Ronaldo és Ronaldinho, és mindezt csupán szórakozásból, 18 évesen. Elképesztő a srác" - tette hozzá Fortune.

Szerinte José Mourinho nagyon nehéz helyzetben van, hiszen egy ilyen tehetséget bűn nem játszatni, de azt is figyelembe kell venni, hogy nagyon fiatal, és nem biztos, hogy hosszabb távon ugyanezt a teljesítményt tudja még nyújtani, így okosan kell terhet tenni a vállára.

"Csak be kell engedned a pályára, és azt mondani neki, hogy azt csinálsz, amit akarsz.

Egyértelmű, hogy a jövő aranylabdását látjuk felnőni" - zárta Fortune.

A Manchester United vasárnap a Stoke Cityt fogadja a Premier League-ben.