Már kaphatóak a jegyek az idei utolsó válogatott meccsre

Gera Zoltán, Szalai Ádám, foci
Hungary's Zoltan Gera (R) and Adam Szalai react during the World Cup 2018 football qualification match between Hungary and Switzerland at the Groupama Arena in Budapest on October 7, 2016. / AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK
Vágólapra másolva!
Bérletek értékesítésével pénteken 18 órakor elindult a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott idei utolsó, Andorra elleni világbajnoki selejtezőmérkőzésére.

A négy hátralévő hazai vb-selejtezőre érvényes bérletet interneten, illetve országszerte személyesen a Ticket Express partnerirodáiban lehet megvásárolni. A bérlet árából az MLSZ a Szurkolói Klub tagjainak 30, egyéb vásárlóknak 15 százalék kedvezményt biztosít.

A november 13-i találkozóra szerdán 18 órától kezdődik meg a jegyek árusítása, de ekkor még csak a Szurkolói Klub tagjai válthatják meg a belépőjüket.

Szalai és Gera vezérletével Andorrát is le kell győzni Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

A többi drukker számára október 26-án 9 órakor indul a jegyértékesítés, de ha az MLSZ Szurkolói Klub tagjai számára elővételre felajánlott belépők ennél az időpontnál korábban elfogynak, akkor a korlátozás nélküli jegyvásárlás azonnal megkezdődik, akár október 26-a előtt - áll az mlsz.hu-n.

A magyar válogatott három mérkőzés után négy ponttal a harmadik helyen áll a csoportjában

a hozzá hasonlóan Eb-nyolcaddöntős és a hatosban egyedüliként százszázalékos Svájc, valamint az Európa-bajnok Portugália mögött, de a Feröer-szigetek, Lettország és a nullapontos Andorra előtt. A kilenc selejtezőcsoportból az első helyezettek jutnak ki a 2018-as, oroszországi vb-re, a nyolc legjobb második pedig pótselejtezőt játszik a részvételért.