Vágólapra másolva!
Szalai Ádám mellett Nikolics Nemanja is kezdő lesz Rigában, a 20.45-kor kezdődő Lettország elleni világbajnoki selejtezőn. 

Az MLSZ hivatalos Twitter-oldalára kitett kép tanúsága szerint Bernd Storck csapata nem az "idegenben jó az iksz" ősi törvénye szerint kíván játszani a harmadik vb-selejtezőnkön. A csapat ugyanis szokásától eltérően már az első perctől két csatárral, a svájciak ellen duplázó Szalai Ádámmal és a tavalyi góllövő formáját az idei szezonra is átmentő Nikolics Nemanjával lép pályára.

Forrás: mlsz.hu

A Legia Warszawa támadója mellett ezúttal még három játékos lesz ott a kezdőben a lengyel Ekstraklasából: a védelem bal oldalán ezúttal is Kádár Tamás szerepel majd, középen pedig a Wisla Krakow légiósának, Guzmics Richárdnak kell takarítania, az egyik szélen pedig a Pogon Szczecin focistája, Gyurcsó Ádám kamatoztathatja gyorsaságát és cselezőkészségét.

És, ahogy az várható volt, a pénteki találkozón többször is bizonytalankodó Fiola Attila helyén Bese Barnabás kap lehetőséget a hátvédsor jobb oldalán. A nyáron a francia Le Havre-ba igazolt játékos először lesz kezdő a válogatottban.

És van még egy változás: Lang Ádám helyett az izraeli Hapoel Beer Seva csapatába remekül beilleszkedő Korhut Mihály kap szerepet, aki a pályán a Lang helyére behúzódó Kádár szerepét veszi át a bal hátvéd posztján.

A magyar válogatott így áll fel Rigában:
Gulácsi - Bese, Guzmics, Kádár, Korhut - Gyurcsó, Gera, Nagy Á., Dzsudzsák - Nikolics, Szalai