Vágólapra másolva!
Souleymane Diarra nem sértődött meg Kassai Viktor szavain, hiszen az Újpest focistája nem is értette, hogy mit mondott neki a magyar játékvezető a Ferencváros elleni meccsen.

Kassai Viktor a szombati Ferencváros–Újpest (3-3) rangadón kétszer kemény, sértő stílusban beszélt a vendég lila-fehérek mali középpályásával, azt mondta neki: „ne dumálj”, valamint azt, hogy „húzzál innen”.

„Mivel nem beszélek magyarul, egyáltalán nem érezhettem sértőnek, amit mondott – kezdte a Nemzeti Sportnak Diarra. – Annyit érzékeltem, hogy felemeli a hangját, de hát ezt több bíró is megteszi.

az eset után nem is foglalkoztatott a szövege, csak a játékra összpontosítottam.”

Az MLSZ a konkrét ügyben vizsgálatot indított, amelynek eredményeként Kassait figyelmeztetésben részesítette.

Diarra nem is értette, mit mond a magyar bíró Forrás: M4 Sport

A Nemzeti Sportnak adott interjúban beszélt arról is, hogy Maliban nyomorban nőtt fel. „A nyomorból a futball jelentette az egyetlen kitörési lehetőséget.

nem véletlen, hogy az öt fivérem közül ketten szintén fociznak.”

Miután elhagyta Malit, Marokkóban próbált szerencsét, de a rossz körülmények miatt inkább Magyarország felé vette az irányt, miután

se fizetést, se szállást nem kapott klubjától.

„A város egyik hoteljéig eljutottam, ám a szobába már nem, a szálloda halljában kellett aludnom. Rémes időszak volt, így örültem, amikor megkeresett az Újpest.”