Másfél hónap után ikszelt ismét a PSG

648028479 Horizontal
Paris Saint-Germain's Uruguayan forward Edinson Cavani is tackled by Olympique de Marseille's Cape Verdean defender Jorge Rolando during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Olympique de Marseille (OM) at the Parc des Princes stadium, western Paris, on October 23, 2016. / AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain hazai pályán 0–0-s döntetlent játszott az Olympique Marseille ellen a francia labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 10. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén.

A találkozón hatalmas fölényben futballoztak a párizsiak, 17 hazai lövéssel szemben az OM egyetlen egyszer sem veszélyeztetett a kilencven perc során és a labdát is csak 31 százalékban birtokolta a vendégcsapat. Ezúttal ennyi is elég volt az egy ponthoz.

A PSG második döntetlenjét játszotta a jelenlegi idényben, legutóbb szeptember 9-én a Saint-Étienne ellen, szintén hazai pályán. A tabellán jelenleg a harmadik helyen áll, a listavezető Nice és a második Monaco mögött. A négy forduló óta veretlen Marseille a tizedik.

Ligue 1, 10. forduló
PSG-Marseille 0-0
Korábban:
Caen-Saint-Étienne 0-2
Metz-Nice 2-4