Megtréfálta a sereghajtó Mourinho Manchesterét

fbl Horizontal
Stoke City's Welsh midfielder Joe Allen celebrates after he scores Stoke's equalizer during the English Premier League football match between Manchester United and Stoke City at Old Trafford in Manchester, north west England, on October 2, 2016. The game ended 1-1. / AFP PHOTO / Scott Heppell / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester United hazai pályán csupán 1-1-es döntetlent játszott a még nyeretlen, és utolsó helyen álló Stoke Cityvel a Premier League 7. fordulójában. Már nem hibátlan a Manchester City sem, amely a Tottenhamtől kapott ki.

A manchesteriek folyamatosan dolgozták ki a helyzeteket, ám a vendégek kapusa, Grant bravúrt bravúrra halmozott. Ez egészen a 69. percig ment, amikor a csereként beállt Martial fantasztikus bombagólt lőtt. A francia játékos a Liverpool elleni debütálása óta most másodszor tudott csak a kapuba találni.

Mourinho csapata tovább támadott, ám a Stoke City egy szerencsés góllal Allen révén egyenlített, így elhozott egy pontot az Old Traffordról, utoljára ez 1980-ban sikerült a kiscsapatnak.

Az első hét meccsén José Mourinho 13 pontot szerzett a Premier League-ben a manchesteriekkel, Louis van Gaallal az előző szezonban ilyenkor 16 pontnál járt a United.

Smalling az alábbi jelenetért is emlékezni fog a meccsre, Shaqiri csinált belőle bolondot:

Már nem hibátlan a Manchester City sem, Pep Guardiola először kapott ki tétmérkőzésen új csapatával. A listavezető a Tottenham otthonában bukott el, így a londoniak egy pontra megközelítették a tabellán. Az élvonalban már csak egy csapat, a Spurs veretlen, amelynek 2-0-s sikerét Erik Lamela kihagyott büntetője sem veszélyeztette.

A címvédő Leicester erejéből csak gól nélküli döntetlenre futotta a Southampton ellen, míg az Arsenal - Alex Oxlade-Chamberlain 93. percben szerzett góljával - győzött a Burnley otthonában.

Eredmények, Premier League, 7. forduló:
Manchester United - Stoke City 1-1 (0-0)
gól: Martial (69.), illetve Allen (82.)

Leicester City - Southampton 0-0

Tottenham Hotspur - Manchester City 2-0 (2-0)
gól: Kolarov (öngól, 9.), D. Alli (37.).

Burnley - Arsenal 0-1 (0-0)
gól: Oxlade-Chamberlain (90+3.).