Vágólapra másolva!
Évről évre fejlődik a csapat, de türelmesnek kell lenni. Talán ha az ultrák visszatérnének, az európai kupákban is előre tudna lépni a Ferencváros – mondta Thomas Doll vezetőedző.

"Jelenleg is remek emberek járnak be a Groupama Arénába, a kialakult szituációról pedig még beszélni is nehéz, mert sok érvet és ellenérvet hallottunk megannyi embertől az évek alatt. Így csak azt remélem, hogy egy nap mindenki visszatér és mindenki boldog lesz. Valóban mindenki számít" – mondta a Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll a klub vezetői és a szurkolók egy része közötti konfliktusról, amely miatt utóbbiak nem járnak a csapat meccseire.

Thomas Doll Forrás: MTI


A német szakember a kerületi Kilenc.tv stábjának nyilatkozott a Fradi hétvégi családi napján. Szerinte a szurkolóknak türelmesnek kell lenniük, mert bár a Bajnokok Ligájába nem sikerült bejutni, de a csapat minden egyes évben fejlődik.

"Nagyon sok mindent elértünk az utóbbi időben az ultrák nélkül, de el tudom képzelni, hogy

– tette hozzá Doll.

Azt is mondta, jól emlékszik, amikor a klubhoz került, még a Puskás Ferenc Stadionban játszott a csapat, és "nagyszerű volt a hangulat". Ezért bízik benne, hogy az ultrák is visszatérnek a nézőtérre. "Gyönyörű új stadionunk van, és mi mindig mindenkit szeretettel várunk" – jelentette ki.