Először nyert a Videoton és a Haladás

Juhász Roland; Sesták, Stanislav akció FOTÓ FOTÓTÉMA Közéleti személyiség foglalkozása sportoló SZEMÉLY
Felcsút, 2016. március 2. A ferencvárosi Stanislav Sesták (b) és a fehérvári Juhász Roland a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében játszott Videoton FC - Ferencváros visszavágó mérkőzésen a felcsúti Panco Arénában 2016. március 2-án. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
A futball NB I. negyedik fordulójában megszerezte első győzelmét a Videoton és Haladás, az MTK azonban továbbra is nyeretlen, sőt gólt sem tud szerezni. 

OTP Bank Liga, 4. forduló:
Mezőkövesd Zsóry FC-Debreceni VSC 0-1 (0-0)
gól: Kuti (55.)
MTK Budapest-Swietelsky Haladás 0-2 (0-1)
gól: Hegedűs (39.), Williams (59.)
Gyirmót FC-Videoton FC 0-4 (0-0)
gól: Juhász (47.), Lazovic (58.), Pátkai (75.), Feczesin (89.)

A Videoton az ezúttal nem középhátvédet játszó, hanem a védelem előtt futballozó Juhász Roland jóvoltából került előnybe a Gyirmót otthonában. A szerb Danko Lazovic, valamint Pátkai Máté is látványos góllal növelte a különbséget, a 0-4-es végeredményt pedig Feczesin Róbert állította be a lefújás előtt.

Juhász Roland középpályást játszott Forrás: MTI/Illyés Tibor

A Debrecen az utolsó félórában emberhátrányban futballozva is 1-0-ra nyert a Mezőkövesd vendégeként, és Kuti 55. percben szerzett góljával legyőzte a remekül rajtoló újonc Mezőkövesdet.

A Haladás 2-0-ra nyert az MTK vendégeként Dunaújvárosban, és ezzel megszerezte első győzelmét a bajnokságban. Az MTK továbbra is képtelen nyerni, sőt a budapesti csapat még gólt sem lőtt az idei szezonban.