Kisvárdán folytatja az U20-as vb-bronzérmes

Nyíregyháza, 2014. július 24. A gólszerző Gosztonyi Andrásnak (elöl) gratulálnak csapattársai, Egerszegi Tamás (b) és Elek Ákos a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének 2. fordulójában játszott Diósgyőri VTK-Liteksz Lovecs visszavágó mérkőzésen a Nyíregyház
Nyíregyháza, 2014. július 24. A gólszerző Gosztonyi Andrásnak (elöl) gratulálnak csapattársai, Egerszegi Tamás (b) és Elek Ákos a labdarúgó Európa Liga selejtezőjének 2. fordulójában játszott Diósgyőri VTK-Liteksz Lovecs visszavágó mérkőzésen a Nyíregyházi Városi Stadionban 2014. július 24-én. MTI Fotó: Balázs Attila
Vágólapra másolva!
Gosztonyi András a lengyel első osztályból a magyar másodba igazol: a Kisvárda focistája lesz.

Az egykori U20-as vb-bronzérmes játékos a héten szerződést bontott a Slask Wroclawval, ezzel szabadon igazolhatóvá vált.

Hamar talált magának csapatot, egy plusz egy évre szerződtette az NB II-es Kisvárda Master Good.

A kisvárdaiak régóta üldözték a 25 éves középpályást, aki a jövő héten állhat edzésbe, és akár a jövő hét végén, Szegeden pályára is léphet már.

Gosztonyi 2009-ben nyert vb-bronzot az U20-asokkal, klubszinten a Slask előtt a Kaposvár, majd az MTK, a Bari, a Videoton, a Diósgyőr és a Haladás játékosa is volt.